Prothese

Hallo Allemaal,

Ja ik leef nog (onkruid vergaat niet :P), ik heb heb echter ontzettend druk gehad op het werk en in mijn privé leven, waardoor ik geen tijd heb kunnen vrijmaken om ook nog op mijn eigen website / blog te schrijven.

Maar er staat iets drastisch op de agenda, vandaar dat ik toch even snel een stukje wil schrijven.

Afgelopen valentijnsdag (14 februari), ben ik in Kerkrade geweest bij de Amelia Kliniek, om te kijken wat de mogelijkheden zijn met mijn toch wel vrij slecht gebit. En daar is uitgekomen dat het er allemaal uitgehaald zal moeten worden en worden vervangen door een prothese.

Nu heb ik 2 weken geleden te horen gekregen van mijn verzekering dat ik de Narcose ook vergoed krijg, aangezien de ingreep in mijn situatie word beschouwd als een medische ingreep (gelukkig maar, scheelt me weer 600 euro).

3 mei a.s. staat de operatie geplanned, om 13:00 uur om precies te zijn. Ze verwachten 1 tot 1,5 uur bezig te zijn met alles eruit te halen en daarna mag ik meteen naar huis, ondanks dat ik Narcose heb gehad.

De afgelopen tijd ben ik dan ook volop bezig geweest met mezelf mentaal voor te bereiden op deze ingreep, aangezien zoals bij de meeste mensen de tandarts niet hun beste vriend is om het zo maar even te zeggen.

In de week na de operatie verwacht ik dat ik niet echt veel vast voedsel zal kunnen eten, dus heb hiervoor ook aangepast boodschappen moeten doen. (vloeibaar voedsel ftw).

Ik zal proberen aanvullende berichten te plaatsen na de operatie over hoe alles bevallen is.